Breaking

NDX.AKA familia ft PJR - Remukan Ati


NDX.AKA familia ft PJR - Remukan Ati 





Dek rungokno jerit tangise ati iki
Nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji

Dek rasakno loro atiku kepati-pati
Nek kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso luwih becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
Tatune loro seksi ati kuciwo

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso luwih becik aku lungo

Mas kangmas.. sepurane yen aku ninggalke
Tresno suci sliramu amergo kahanane
Mas kangmas.. lorone atimu tak rungokke
Nanging wong tuwoku ora ngijinke

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso luwih becik aku lungo


No comments:

Powered by Blogger.