Breaking

Black Skin Boy - TTM Tresno Tekane Mati



Black Skin Boy - TTM Tresno Tekane Mati
Cipt : Andi Mbendol





Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke ing jero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu

Wedokan liyane ra bakal iso ngganteni
Jenengmu tak ukir sakjroning ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekanku mati
Dongaku rabakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati
Neng atimu ...

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen koe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene ming ketemu

Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekanku mati
Dongaku rabakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati,

Pengenku siji nyanding sliramu tekanku mati
Dongaku rabakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati
Neng atimu ...





No comments:

Powered by Blogger.