Breaking

PENDHOZA YK - Di Maem Teman



PENDHOZA YK - Di Maem Teman 



Pancene kowe kui konco caket
Nanging ngopo bojoku tok sleding, sleding, sleding tekel
Pancene kowe kui konco caket
Nanging ngopo bojoku tok sleding, tekel.

Ora mikir yen aku seneng tenanan
Lha kok kowe sing kedanan
Njur mbok pangan di belakang

Tanpo kondho kowe lungo 
Malah lungo ro bojoku 
He dasar konco ra payu 
Sifatmu kok ora mutu

Tanpo kondho karo aku 
Nek kowe seneng pacarku
Dasar lanangan ra mutu
Isone nggondhol bojoku

Wedokke yow ora mutu
Modal lambe koyo asu
Kowe minggat ro koncoku
Ngakune karo ibumu

Ndilalahe aku ngerti
Neng ngarepe moto iki
Jebule kowe indehoy
Mbok kiro aku ra ngerti


Pancene kowe kui konco caket
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Ora mikir yen aku seneng tenanan
Lha kok kowe sing kedanan
Njur mbok pangan di belakang

Yowes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
Aku ora popo kowe karo koncoku dewe
Sing penting aku wes ngolehke
Opo sing mbok nduwe

He kowe koncoku untalen bekasku kae
Mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
Snajan uripmu susah
Nelongso ngenes lan miris

Yowes aku tak golek gantine
Sing luweh modis rumaten bekasku kae
Sing wawuke mambu amis

Tak lilakno snajan snajan batin ra trimo
Isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Sorry ...
Aku wes dudu koncomu maneh
Mergo dapuranmu seng nggawe, aku ro kowe dadi geseh

Pancene kowe kui konco caket
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel.
Ora mikir yen aku seneng tenanan
Lha kok kowe sing kedanan
Njur mbok pangan di belakang

Pancene kowe kui konco caket
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel.
Ora mikir yen aku seneng tenanan
Lha kok kowe sing kedanan
Njur mbok pangan di belakang

No comments:

Powered by Blogger.