Breaking

PENDHOZA YK – LOSKE WAWE



PENDHOZA YK – LOSKE WAWE




Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

Rapp 1 : 
 
Lagi seneng pacaran aku karo awakmu
Koe janji ra bakal gawe loro atiku
Jare tresno lan sayangmu mung kanggo awakku
Nanging kabeh ra terbukti yo kui mau

Koe saiki malah lungo ninggalke aku
Lungo ro kancaku selingkuh ning mburiku
Opo koe kui pancen ora due ati
Kabeh janji tok blenjani mung ono ning lathi

 Reff :
Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

Rapp 2 : 
 
Aku pancen ora sugih koyo sing tok karepke
Aku pancen ora ngganteng koyo sing tok impekke
Kabeh tak persembahke opo sek tak duweni
Mung kanggo awakmu sing ono ning ati

Nanging aku trimo mundur timbang loro ati
Koe teko nggwo tresno banjur lungo ninggal loro
Ra tak ngiro ra tak nyongko jebule tresno atimu
Pangarep-arep di sia mung kenthel sifatmu

Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

Rapp 3 :

Nangin aku wis njepat tresno marang awakmu
Sayang anggonku noto roso ing njero atiku
Lagu iki gur gambaran opo sek tak roso
Supaya koe ngerti sepiro gedene tresno

Kowe wong lamis sing dadi pepujaning ati
Tan ono ukuro gaweku seko lathi iku
Ampet mbrebes mili ngrasakke lelakonmu kui
Dedungo marang gusti mugo kowe cepet mati

Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

Rapp 4 : 

Pancen sifat aslimu jebule koyo asu
Malah minggat ro kancaku sek rupane ra mutu
Pancen nasibe mungkin aku kalah awu
Opo koe dados kelopen koyo kimcil pabu

Mbok koe ki mikir to yu ora sakpenakmu
Ati iki ambyar koyo roti keju
Yo wis cukup semene aku karo awakmu
Sorry sak durunge nek koe tak unekke pabu

Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

( ulangi reff dari awal)

Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu

Koe kimcil pabu
Lungo ro kancaku
Janjimu mung kecu
Selingkuh ning mburiku

Ra nyongko ra ngiro
Koe kok yo tego
Ngerusak uripku
Terus ninggal mlayu


No comments:

Powered by Blogger.