Breaking

Agung Pradanta ft Eva Santika – Ngerteni


Agung Pradanta ft Eva Santika – Ngerteni
Cipt. Agung Pradanta



Pria
Tresanaku iki mung siji
Koe ning atiku raono liane
Koe sing iso ngerteni aku
Susah seneng dilakoni bareng

Wanita
Kabeh iki waton tak lakoni
Snajan kabeh aku uwis ngerti
Omonganmu kui mung ngapusi
Padahal tresnamu ra mung siji

Pria
Koe slama iki ra ngerti isi ati iki
Jerone tresnaku nggo sliramu

Wanita
Nanging saiki opo bukti
Omonganmu kui ra iso tak ngerteni

Pria
Kadang nek ketemu padu
Malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku
Sakjane piye karepmu
Piye karepmu ?

Wanita
Koe senengane ngatur
Kadang omonganmu ngalntur
Pingine aku tok atur
Nanging opo bukti
Arep tak gowo ning ngendi
Selama iki pitakonku durung tok jawab’i

Pria
Aku ra pingin ngatur
Aku ra pingin udur
Pinginku yo mung siji
Koe iso ngerteni

Wanita
Kabeh kui karepmu
Ra ngerti opo karepku
Coba koe dadi aku
Piye rasane dadi tresna ke loro mu ...

Pria
Koe slama iki ra ngerti isi ati iki
Jerone tresnaku nggo sliramu

Wanita
Nanging saiki opo bukti
Omonganmu kui ra iso tak ngerteni

Pria
Aku ra pingin ngatur
Aku ra pingin udur
Pinginku yo mung siji
Koe iso ngerteni

Wanita
Kabeh kui karepmu
Ra ngerti opo karepku
Coba koe dadi aku
Piye rasane dadi tresna ke loro mu ...

Pria
Aku ra pingin ngatur
Aku ra pingin udur
Pinginku yo mung siji
Koe iso ngerteni

Wanita
Kabeh kui karepmu
Ra ngerti opo karepku
Coba koe dadi aku
Piye rasane dadi tresna ke loro mu ...




No comments:

Powered by Blogger.