Breaking

Agung Pradanta ft Putri Kirana – Wis Tak Tompo



Agung Pradanta ft Putri Kirana – Wis Tak Tompo

Cipt. Agung Pradanta
Arr. Bagus Muhammad
Produser. ARM



Pria :
Roso ning njero ati
Raiso tak apusi
Kadang nyesek ning dodo
Nanging aku bisa apa

Bingung rasane ati
Kepiya kudu nyikapi
Tresnaku soyo gede nggo awakmu

Wanita :
Ojo dadi atimu
Kadang raiso ketemu
Mergo kewajibanmu
Kudu ndampingi bojomu

Kabeh uwis tak tompo
Kabeh uwis tak pikerno
Snajan aku mung dadai selir hatimu

Aku ra nuntut opo opo
Pengen ku iki yo mung tresna
Mergo awakmu
Sing gawe seneng atiku
Pria :
Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyo bojoku
Sabaro selir hatiku

Wanita :
Kabeh uwis tak tompo
Snajan kadang ati lara
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuasa

Aku ra nuntut opo opo
Pengen ku iki yo mung tresna
Mergo awakmu
Sing gawe seneng atiku

Pria :
Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyo bojoku
Sabaro selir hatiku

Wanita :
Kabeh uwis tak tompo
Snajan kadang ati lara
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuasa

Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyo bojoku
Sabaro selir hatiku

Kabeh uwis tak tompo
Snajan kadang ati lara
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuasa



No comments:

Powered by Blogger.