Breaking

Bayu G2B - Aku Kudu Piye

Bayu G2B - Aku Kudu Piye






Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki

Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki

Aku kudu piye ngentokke awakmu
Aku kudu piye meh dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

Cintaku dari hati ( cintaku dari hati )
Tak akan terganti ( tak akan terganti )
Walau berjuta rintangan
Kan tetap ku hadapi

Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki

Aku kudu piye ben iso nyanding awakmu
Kabeh coro tak lakoni
Nganti gunung tak liwati
Malah koe ra ngerti, Roso tresnaku iki sak tenane
Aku setyo ngnteni koe nganti mati

Bebujane ati datang kepadaku
Janganlah kau ragu terima cintaku
Rasa cinta ini takkan pernah pudar
Sampai engkau tersadar
Bahwa kau juga cinta kepadaku

Aku kudu piye ngentokke awakmu
Aku kudu piye meh dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

Cintaku dari hati ( cintaku dari hati )
Tak akan terganti ( tak akan terganti )
Walau berjuta rintangan
Kan tetap ku hadapi

Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki

Rasa tresno iki wis tak pendem sui ning ati
Ngnti rambut memutih sayangku takkan mati
Tak jogo saklawase
Roso tresno kang suci

Aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni
Jika ada kesempatan takkan kusiakan
Kuberanikan diri mencoba mengungkapkan cinta
Yang lama kupendam dan kuharapak 
semoga menjadi pasanganku di masa depan 


Aku kudu piye ngentokke awakmu
Aku kudu piye meh dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

Cintaku dari hati ( cintaku dari hati )
Tak akan terganti ( tak akan terganti )
Walau berjuta rintangan

Kan tetap ku hadapi

Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki


Tresnoku mung dinggo sliramu
Sing tak sayang ning atiku ...
Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti

Gede roso sayangku iki


Saktenane aku wis cinta mati
Nanging koe ra tau ngerti
Gede roso sayangku iki

No comments:

Powered by Blogger.