Breaking

ACW STAR – Tak Sung Purun





ACW STAR – Tak Sun Purun




Kowe sing tak sayang .. kowe sing tak cintai
Mreneo .. tak nei kecupan
Cipika cipiki .. cium pipi kanan kiri
Tak sun tak sayang, mengko ndak selak ilang

Setiap hari-hariku, terbang melayang
Ojo nganti nglarani ... atiku yo mung siji
Tresnaku mung kanggo sliramu

Reff : 
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sayang-sayang ...
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sayang-sayang ...
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Siji mbanjur telu, ngroso ganjal atiku
Pengen ketemu, pengen mbelai tubuhmu
Langsung tak raba – raba , raba ... tanganmu

Sluku sliku batok, batok e ela elo
Pancen ora ketok. Yen ora seko njero
Iki seng jenenge tulus .. roso tresnaku

Ojo nganti nglarani ... atiku yo mung siji
Tresnaku mung kanggo sliramu

Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sayang-sayang ...
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sayang-sayang ...
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sun purun ?
Tak sun purun dek .. tak sayang-sayang ...
Mbendinane atiku mabuk kepayang


No comments:

Powered by Blogger.