Breaking

PENDHOZA – Sabar Kelara-Lara ( Original )




PENDHOZA – Sabar Kelara-Lara ( Original )
Voc : Pendhoza
Cipt : Pendhoza 

Hasil gambar untuk PENDHOZA – Sabar Kelara-Lara ( Original ) 




Sabar kelara-lara amergo sliramu lunga
Raiso tepa slira koe lungo ro wong lio
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu aku ikhlas lan nerima

Yen kelingan sliramu marahke sirah ngelu
Koe nglungani aku pisah marang awakku
Lungo tanpo alesan gawe aku kelaran
Dasare koe payu opo pancen gampangan

Dalan tresnaku bundet pikiranku wes ruwet
Mending aku nglalekke golek tresna sing liyane
Yen sambat karo konco enenge mung kon sabar
Atiku dudu bata sing ragampang iso ambyar

Sabar kelara-lara amergo sliramu lunga
Raiso tepa slira koe lungo ro wong lio
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu aku ikhlas lan nerima

Sabar ikhlas nerima yawis ora popo
Yen pancen kui jodone yo mesti di balekno
Jane atiku lara ning ora popo
Kabeh iki tak tampa salahmu tak ngapuro

Rasa ning njero dodo ngampet lara
Koe malah lunga, lunga karo wong lio
Opo pancen dalane koe dudu jodohku
Duh gusti paringono dalan padang mring hambamu

Sabar kelara-lara amergo sliramu lunga
Raiso tepa slira koe lungo ro wong lio
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu aku ikhlas lan nerima

Sabar kelara-lara amergo sliramu lunga
Raiso tepa slira koe lungo ro wong lio
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu aku ikhlas lan nerima

Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu aku ikhlas lan nerima

No comments:

Powered by Blogger.