Breaking

Intan Rahma - Getun Mburi




Intan Rahma - Getun Mburi
Cipt : DanangDanzt




Pangapuranen aku sing wis nglarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sak wise slirahmu lungo
Yo mung koe siji tresno sejati sing nyoto

Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngancani dino ku
Getun yo mung getun wis kelangan slirahmu

Kabeh iki tak lakoni manut neng dalane
Roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
Nangis yo mung tangis sing ngancani dino ku
Getun yo mung getun wis kelangan slirahmu

Pangapuranen aku sing wis nglarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sak wise slirahmu lungo
Yo mung koe siji tresno sejati sing nyoto

Tak cobo nerimo nanging ora biso
Tak cobo ngeculno ning tetep tresno
Wes sakmestine dadi koyo ngene
Wes bubrah critane mergo salahku dewe

Aku saiki lagi keroso sakwise slirahmu lungo
Getun atiku ajur tresnoku weruh kowe wis karo wong liyo
Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngancani dino ku
Getun yo mung getun wis kelangan slirahmu

Gedodo gebyare ndonyo yo mung gawe atiku loro
Mergo aku kelangan tresno sing nyoto nggo aku

Pangapuranen aku sing wis nglarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sak wise slirahmu lungo
Yo mung koe siji tresno sejati sing nyoto

Pangapuranen aku sing wis nglarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sak wise slirahmu lungo
Yo mung koe siji tresno sejati sing nyoto


No comments:

Powered by Blogger.