Breaking

GuyonWaton official - Ora Masalah




GuyonWaton official - Ora Masalah




Kowe pernah ono ning atiku
Janji ora bakal ninggalke aku
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning njero dodo
Ora masalah ...

Lambemu sing lames nggawe atiku ke iris
Ora bakal aku nangis mergo kuwi wes digaris
Tresnomu koyo telo anane mung nyereti
Isone nggawe loro, lorone ning njero ati

Urep rasah spaneng raono kowe aku ayem
Urep rasah spaneng raono kowe aku seneng
Tresnomu uwes luntur aku tak trimo mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Lambemu sing lames nggawe atiku ke iris
Ora bakal aku nangis mergo kuwi wes di garis
Tresnomu koyo telo anane mung nyereti
Isone nggawe loro, lorone ning njero ati

Urep rasah spaneng raono kowe aku ayem
Urep rasah spaneng raono kowe aku seneng
Tresnomu uwes luntur aku tak trimo mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Urep rasah spaneng raono kowe aku ayem
Urep rasah spaneng raono kowe aku seneng
Ora masalah sabarku turah-turah
Ketimbang nggawe atiku bubrah
Ketimbang nggawe uripku susah

No comments:

Powered by Blogger.