Breaking

GuyonWaton - Korban Janji



GuyonWaton - Korban Janji





Tanpo welas koe lungo mbiyen kae
Raono mesakne aku sitek wae
Ngaboti tresno anyarmu
Lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu


Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku Dan kau campakan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu


Abot tak trimo Kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku


Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku Dan kau campakan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu


Abot tak trimo Kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku


Abot tak trimo Kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku



Chord gitar GUYON WATON  lihat disini 

No comments:

Powered by Blogger.