Breaking

Pendhoza – Digawe Penak ( Bojo Galak 2 )




Pendhoza – Digawe Penak ( Bojo Galak 2 )





Rasah dipikir duwe bojo seng galak
Urip mung sepisan mending di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Asem rasane kecut gulo rasane legi
Kabeh uwes kebacut yo kudu dilakoni
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

Tetepku sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan
Tetep syukuri wae terimo opo enenge
Mungkin iki dalane koe seng dadi jodone

Rasah dipikir duwe bojo seng galak
Urip mung sepisan mending di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu godong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarat koe geni aku dadi banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngademke

Koe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekuranganmu melengkapi uripku
Rasah nganggo sambat senajan kui berat
Demi koe bojoku yo aku mesti kuat

Orasah kenceng-kenceng
Urip seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Mending di tinggal karaoke

Rasah dipikir duwe bojo seng galak
Urip mung sepisan mending di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Rasah dipikir duwe bojo seng galak
Urip mung sepisan mending di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Nanging ora popo


Official video Klik disini 


No comments:

Powered by Blogger.