Breaking

Intan Rahma – Kangen Puncak Gebang





Intan Rahma – Kangen Puncak Gebang

Cipt. DanangDanzt & Kang3tri
Vokal : Intan Rahma
Penulis : Yuliantika PS.





Sumilir angin ing wayah ndalu
Anggawe kelingan sliramu
Ning puncak gebang bungah atiku
Sansoyo deres mili eloh ku

Ngelamun mbyangke esem endah parasmu
Sansoyo gawe kangen atiku
Tak pengen awakku iso nyanding sliramu
Bebarengan nganti tekan tua ku

Sumilir angin ing wayah ndalu
Anggawe kelingan sliramu
Ning puncak gebang bungah atiku
Sansoyo deres mili eloh ku

Ngelamun mbyangke esem endah parasmu
Sansoyo gawe kangen atiku
Tak pengen awakku iso nyanding sliramu
Bebarengan nganti tekan tua ku

Neng puncak gebang nggawe atiku tenang rasane tambah terbayang
Kangen ne ati ra biso tak apusi aku pengen karo kowe dadi siji

Ngelamun mbyangke esem endah parasmu
Sansoyo gawe kangen atiku
Tak pengen awakku iso nyanding sliramu
Bebarengan nganti tekan tua ku

Ngelamun mbyangke esem endah parasmu
Sansoyo gawe kangen atiku
Tak pengen awakku iso nyanding sliramu
Bebarengan nganti tekan tua ku

No comments:

Powered by Blogger.