Breaking

LSISTA - JALARANKU



LSISTA - JALARANKU
Cipt. Rizka Nalurisa Febri Ananda





Banyu moto deres mili netes ana ning pipiku
Ngerasakke perih ning batinku nalika ilang tresnamu
Tresna sek mbiyen tok jogo tresna tulus mring awakku
Nanging wis ilang luntur merga aku wis gawe atimu kuciwa

Bola bali tak apusi aku sing mblenjani janji
Natu lara ning atimu gawe nelangsa batinmu
Saiki aku sing lara tresnamu mbok gawa lunga
Jroning dadaku lagi krasa yen atiku banget tresna

Atiku ra bisa nrimo yen kowe digandeng wong liya
Jujur njro batin iki isih duweni rasa tresna
Nanging tak coba lilo pasrah marang sing kuasa
Mergo polahku dewe sing gawe kowe gela

Aku nyuwun pangapura gawe atimu kelaran
Semua yang kau berikan telah ku sia-siakan
Saiki aku paham aku wis kelewatan
Mula aku kudu nampa yen tresnaku kau lupakan

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Apa bisa kowe bali koyo wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku

Banyu moto deres mili netes ana ning pipiku
Ngerasakke perih ning batinku nalika ilang tresnamu
Tresna sek mbiyen tok jogo tresna tulus mring awakku
Nanging wis ilang luntur merga aku wis gawe atimu kuciwa

Bola bali tak apusi aku sing mblenjani janji
Natu lara ning atimu gawe nelangsa batinmu
Saiki aku sing lara tresnamu mbok gawa lunga
Jroning dadaku lagi krasa yen atiku banget tresna

Kowe kudu ngerti rasane gela ati iki
Rasane luih lara ketimbang kau tertusuk duri
Sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali
Dan takkan ku ulangi semua salahku lagi

Kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan
Semua berakhir dan aku telah engkau campakan
Tapi aku percaya akan rencana tuhan
Mungkin ini jalan terbaik yang t’lah tuhan berikan

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Apa bisa kowe bali koyo wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Apa bisa kowe bali koyo wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku

No comments:

Powered by Blogger.