Breaking

K.R SQUAD - Pasrah


K.R SQUAD - Pasrah






Wes tak ukir jenegmu ono neng atiku
Saben wayah aku mung tansah mikirke sliramu

Nanging opo atiku kok mung tansah tok dolanan
Tresnomu nggo aku kok nyatane mung apus apusan
Kowe nyanding aku mung tok nggo pelampiasan
Atiku wes ajur mumur, dadi remuk ra karuan

Opo kowe reti roso sing neng atiku iki
Tresnoku mung siji nanging ora tok tenani
Atiku wes sabar senajan mung nggo pelampiasan
Aku ikhlas ugo pasrah marang gusti

Mugo kowe biso urip langgeng
Tentrem mulyo , snajan loro
Nanging roso iki tetep ono

Opo kowe lali tau ngucapke janji
Jare tresnomu mung nggo aku
Ora mung ono ing lathi

Nanging endi janji-janji
Kabeh mung mbok blenjani
Neng njero atimu, 
wes ono priyo sing tok tresnani

Pancen kowe kui mung wedokan sek geleman
Weruh lanangan sing sugih, terus nggo pelampiasan
Ning elingo wae karma kui bakal mesti ono
Tak dongakne wae mugo kowe ndang cepet sadaro


Atiku wes sabar senajan mung nggo pelampiasan
Aku ikhlas ugo pasrah marang gusti
Mugo kowe biso urip langgeng
Tentrem mulyo , snajan loro, nanging roso iki tetep ono

Dudu karepku niat nglarani atimu
Nanging roso iki ora bakal iso dipekso
Mugo kowe biso oleh wanito seng setyo
Luweh becik, lan ugo iso podho prasetyo

Atiku wes sabar senajan mung nggo pelampiasan
Aku ikhlas ugo pasrah marang gusti
Mugo kowe biso urip langgeng
Tentrem mulyo , snajan loro, nanging roso iki tetep ono




No comments:

Powered by Blogger.