Breaking

Intan Rahma Ft DanangDanzt - Tresno Sing Nyoto



Intan Rahma Ft DanangDanzt - Tresno Sing Nyoto





Teko banyu langit ngayemke ati
Netes eluh iki ngelingi dek wingi
Roso sing tak jogo ora bakal lungo
Senajan awakmu terus gawe loro

Ora mergo rupo ora mergo bondho
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
Ojo gawe loro cobo ngelingono
Niat lair batin bareng tekan tuwo

Reff :
Mripatku iseh permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo, kowe sing bakale biso, 
Nyenegke ati iki bebrayan dadi siji, 
mugo dijabahi marang sing kuoso

Ealah aduh dek pangapurane
Sumpah mati aku mung tresno sliramu
Ra ono niatku nglarani atimu
Rungokno aku percoyo’o aku

Jujur aku dek ora rep sambat
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap
Tangisku netes nganti eluhku asat
Ojo ningggal aku, ra bakal kuat

Mripatku iseh permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso, 
Nyenegke ati iki bebrayan dadi siji, 
mugo dijabahi marang sing kuoso

Mripatku iseh permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo Kowe sing bakale biso, 
Nyenegke ati iki bebrayan dadi siji, 
mugo dijabahi marang sing kuoso

No comments:

Powered by Blogger.