Breaking

PENDHOZA - Bojo Galak


PENDHOZA - Bojo Galak

 Hasil gambar untuk PENDHOZA - BOJO GALAK




Wes nasipe kudu koyo ngene
Ndue bojo kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane rakaruan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye meneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
Senengane nuduh dikira lunga ro liyane

Yen wes ngono aku ... mung biso meneng
Tak jelasno malah mung gawe koe sepaneng
Dimatamu iki aku ra tau bener
Kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter

Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote ndue bojo sing galak
Nek ra keturutan senegane mencak-mencak

Rasah di getuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati slirahmu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe ...

Kuat dilakoni, nek ra kuat di tinggal ngopi
Tetep cintak, senajan bojoku galak

Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

No comments:

Powered by Blogger.