Breaking

Intan Rahma - Leda Lede


Intan Rahma - Leda Lede



Mbyen koe ngomong wes ra sudi
Saiki koe nuntut aku bali
Opo koe pantes tak langgati
Aku iseh wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebajut ilang Roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong lio

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe 
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Ora tak getuni ora tak tangisi
Lungamu neng ngendi aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

Wes lalekke wae aku ora nggondeli
Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe koe mbiyen wes nglarani 
Ati leda lede sakiki koe pingin aku bali 

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe 
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebajut ilang Roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong lio

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe 
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe 
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone


Penulis : Yuliantika Prisma Sari
Instagram @yuliantt_tika
Cipt. DanangDanzt



No comments:

Powered by Blogger.