Breaking

Agung Pradanta – Lambe Turah



Agung Pradanta – Lambe Turah

VOC : Agung Pradanta
Cipt : Agung Pradanta
Arr : Bagus Muhammad





Soyo sue tak rasakke ,omonganmu ra tau genah
Seneng ngrumpi karo ngrasani , seneng yen ono wong susah
Golek benere dewe, ra tau opo enenge
Omonganmu mung marai loro ati

Koe pancen lambe turah
Pengenane di wahh ...
Mlaku karo guya guyu, senengane adu adu
Ra peduli omongane salah

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra genah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng ,dasar wong gendeng

Nganti tekan seprene ra ono perubahane
Pingin dadi sorotan koyo artis terkenal
Padahal nek dipikir, malah koyo wong kenthir
Nganti uripe dewe, malah ora dipikir

Senengane golek bahan, dinggo nyambung omongan
Yen podo jagongan, ngomong waton ra karuan
Pingin cari sensasi, buat eksis sendiri
Tak peduli, omongane nglarani ati ...

Penulis : Yuliantika PS.

Koe pancen lambe turah
Pengenane di wahh ...
Mlaku karo guya guyu, senengane adu adu
Ra peduli omongane salah

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra genah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng ,dasar wong gendeng

Omongane ngalor ngidul, padahal Cuma ngibul
Suka mencaci orang, kadang tanpa alasan
Mbok cubo koe mikir, ojo koyo wong kenthir
Nek omong ojo waton, serius ojo guyon

Opo toh tujuanmu ? opo toh masalahmu ?
Apa emang hobimu, mencaci orang melulu
Coba koreksi diri, jadi diri sendiri
Lereno.. ngurusi masalahe wong lio

Koe pancen lambe turah
Pengenane di wahh ...
Mlaku karo guya guyu, senengane adu adu
Ra peduli omongane salah

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra genah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng ,dasar wong gendeng

Koe pancen lambe turah
Pengenane di wahh ...
Mlaku karo guya guyu, senengane adu adu
Ra peduli omongane salah

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra genah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng ,dasar wong gendeng




Penulis : Yuliantika PS.

No comments:

Powered by Blogger.