Breaking

Pendhoza YK Ft Ayu Talita - Ojo Salah Tompo


Pendhoza YK Ft Ayu Talita - Ojo Salah Tompo

 Hasil gambar untuk Pendhoza YK Ft Ayu Talita - Ojo Salah Tompo




Bingung rasane ati
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sing eling tansah biyen karo janjine
Malah sopo seng arep ninggalke

Kurang opo aku iki ..
Kabeh penjalukmu wes tak turuti
Paribasan nggayuh wulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

Pancen awake aku tresno marang awakmu
Ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
Opo ra kelingan semono karo janjimu
Kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu

Aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati
Entuk kabar jare awakmu wis oleh ganti
Opo balesane awakmu koyo ngeneki
Nganti kowe iso tego ninggal sumpah lan janji

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Ra ono niatan, opo maneh golek ganti
Mergo kowe kuwi sing onok sak jeroning ati

Uwes rasah nesu apa maning kudu muring
Ndak dadi pikiran, mengko awak dadi gering
Pancen tresno kuwi mestine akeh pagoda
Tak buktekne kabeh, ben kowe ora ngersulo

Bingung rasane ati
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sing eling tansah biyen karo janjine
Malah sopo seng arep ninggalke

Kurang opo aku iki
Kabeh penjalukmu wes tak turuti
Paribasan nggayuh wulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

No comments:

Powered by Blogger.