Breaking

Voc Hip Hop & Genjor Ft Ecka Marta - Wagu


Voc Hip Hop & Genjor Ft Ecka Marta - Wagu

Hasil gambar untuk Voc Hip Hop & Genjor Ft Ecka Marta - Wagu 



Buyer meser-meser
Mubeng nganti pindah wudel
Mikerke awakku
Sek bagimu ra tau bener

Duet duet duet duet meneh
Nggo tuku wedhak pupur
Kudu piye piye iki piye
Buatku dadi soyo ajur

Pas pacaran mesra tenan
Koyo romeo juliet
Saiki kowe crewet

Tiwas wes rabi antil-antilan
Sampluk antil sampluk antil
Sampluk dek antil

Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke astrea ro satria
 Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke legenda karo ninja

Ora gelem berjuang opo meneh prihatin
Dijak mangan neng angkringan we isin

Pengene urep mewah padahal wegah obah
Dijak omah-omah dijamin bubrah

Mbok yo mesakke aku (digendong to mas)
Aku bojomu opo babumu ( ih kepo)
Kowe rewel njalok ini itu (aduh hiyung)
Tak ulehke sisan neng wong tuomu (numpak pramek yo mas)

Pas pacaran mesra tenan
Ko romeo juliet
Saiki kowe crewet

Tiwas wes rabi antil-antilan
Sampluk antil sampluk antil
Sampluk dek antil

Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke astrea ro satria
 Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke legenda karo ninja

Ora gelem berjuang opo meneh prihatin
Dijak mangan neng angkringan we isin

Pengene urep mewah padahal wegah obah
Dijak omah-omah dijamin bubrah

Isin isin isin awakku (delik to yo)
Kowe raiso tak kandhani (kandhakke guru BP)
Suwe-suwe iso gantung diri (ojo mistis)
Kok kowe njalok mobil mercy

Mbok yo ngergani aku (uwes)
Aku iki udu wong brewu (fakir miskin)
Iso mangan wes seneng awakku (gragas)
Raketang mung lawoh omonganmu (menu spesial)

Pas pacaran mesra tenan
Ko romeo juliet
Saiki kowe crewet

Tiwas wes rabi antil-antilan
Sampluk antil sampluk antil
Sampluk dek antil

Mbok yo mikiro kangmas
Ngliwet ki nganggo beras
Urep bareng kowe mung babak bundas

Mangan ki nganggo sego
Ora kor nguntal tresno
Ngerti ngene mbiyen pilih wong liyo

Kabeh iki alangan
Dadi bojomu susah
Iki ugo pertama yen wes wegah
 Senengmu mung kelonan
Mbok pikir aku betah
Suwe-suwe kowe tak tapok tampah

Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke astrea ro satria
 Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke legenda karo ninja

Ora gelem berjuang opo meneh prihatin
Dijak mangan neng angkringan we isin

Pengene urep mewah padahal wegah obah
Dijak omah-omah dijamin bubrah

Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke astrea ro satria
Wedokan saiki uwes podho pinter
Iso mbedakke legenda karo ninja

Ora gelem berjuang
Opo meneh prihatin
Dijak mangan neng angkringan we isin

Pengene urep mewah padahal wegah obah
Dijak omah-omah dijamin bubrah

No comments:

Powered by Blogger.