Breaking

Benyoman – Kebacut Pion



Benyoman – Kebacut Pion




Senajan urip gawe kesel ning ati
Nanging kudu biso pie carane nglakoni
Percoyo karo gusti sek jelas luwih ngerti
Rejeki lan mati kui ono sek ngurusi

Abot enteng uripku ono ne neng pundakku
Tak junjunge dewe koe rasah melu melu
Urip mung sepisan ojo sio sio
Eleng marang sing kuoso

Kahanan iso gawe gedabikan,
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu due iman

Kahanan iso gawe gedabikan,
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu due iman

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni

Roso seneng mung sedelo abote urip neng ndunyo
Kui pancen ora bedo tergantung pie le nggowo
Rejeki neng tanganmu , tinggallah usahamu
Direwangi dongamu ...

Golek duit bondo dunyo senenge ora sepiro
Le miker nganti rekoso rambut putih ketok tuo
Ojo mung tunggu ngebrok, setan we wegah ndemok
Opo maneh wong wedok

Kahanan iso gawe gedabikan,
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu due iman

Kahanan iso gawe gedabikan,
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu due iman

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot urip kudu dilakoni





No comments:

Powered by Blogger.