Breaking

DKYK – Ninggal Loro



DKYK – Ninggal Loro






Wanita :
Wes lilakno aku kangmas
Sing gedhe pangapuramu
Marang aku sing bien teko gowo tresno
Saiki aku lungo ninggalke loro

Sekilas kabar terdengar lewat kuping kanan ku
Mendengar dirimu tlah bersama teman baruku
Ku tak percaya, sudah kuduga
Kau selingkuh dengan temanku di belakangku

Apakah ini balasanmu kepadaku
Kepada diriku yang dulu slalu mencintaimu
Yang dulu slalu bersamamu
Hingga ku berikan jiwa ragaku hanya untukmu

Wanita :
Wes lilakno aku kangmas
Sing gedhe pangapuramu
Marang aku sing bien teko gowo tresno
Saiki aku lungo ninggalke loro

Wes tak lilakne awakmu lungo
Tresno iki wes pancen cukup semene
Mergo koe uwis disanding priya liane
Mugo koe iso langgeng selawase

Wes tak cobo nglilakke rasa tresno ku
Mreng awakmu duh wong ayu
Yo mung siji pesenku marang awakmu
Ojo nganti lali, lakon tresno iki

Semua berakhir sudah, Tiada kenagan indah
Maafkanlah aku
Yang dulu tak pernah bisa membuatmu bahagia dengan diriku
Apalagi jika kau kembali padaku

Bukane kangmas ora tresno sliramu
Mergo awakmu wis disanding sing liyane
Wes cukup tresnoku mung semene wae ...

Wanita :
Wes lilakno aku kangmas
Sing gedhe pangapuramu
Marang aku sing bien teko gowo tresno
Saiki aku lungo ninggalke loro

Wes tak lilakne awakmu lungo
Tresno iki wes pancen cukup semene
Mergo koe uwis disanding priya liane
Mugo koe iso langgeng selawase


No comments:

Powered by Blogger.