Breaking

Rap X – Tobat Kimcil



Rap X – Tobat Kimcil
Cipt : Rap X




Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Ojo sambat yen kowe mbesuk wes ketekan pati
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

Kelakon temenan
Yen gayamu sok njuragan
Pamer bondo ben iso
Mbokingi gadis jalang

Yen diwejangi kuwi
Ojo pati aleman
Pancen rupamu marai pegel
Wong pingin mbalang

Elingo sing kuoso ojo nambah duso
Gek ndang lerenono cepetan tobato
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
Nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

Cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
Kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
Kimcil iku umure pantarane anakmu
Gek ndang tobato njaluk sepuro bojomu

Rapp :
Mendem kimcil kuwi
Jalarane seneng mecicil
Sopo sing nyongko yen
Tibake njajanmu kimcil

Mugo mugo kowe
Terjerat kasus pedofil
Beno kapok ngrasake
Ngonoanmu dicukil

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan
Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

Ojo sambat yen kowe mbesuk wes ketekan pati
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

Kelakon temenan
Yen gayamu sok njuragan
Pamer bondo ben iso
Mbokingi gadis jalang

Yen diwejangi kuwi
Ojo pati aleman
Pancen rupamu marai pegel
Wong pingin mbalang

Elingo sing kuoso ojo nambah duso
Gek ndang lerenono cepetan tobato
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
Nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

Cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
Kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
Kimcil iku umure pantarane anakmu
Gek ndang tobato njaluko sepuro bojomu

Rapp :
Mendem kimcil kuwi
Jalarane seneng mecicil
Sopo sing nyongko yen
Tibake njajanmu kimcil

Mugo mugo kowe
Terjerat kasus pedofil
Beno kapok ngrasake
Ngonoanmu dicukil

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan
Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan
Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

No comments:

Powered by Blogger.