Breaking

Yudhi ft Danang Danzt – Kurang Turu




Yudhi ft Danang Danzt – Kurang Turu

Cipt: Andi Mbendol




Apes tenan nasibku iki
Ndue konco sing hobine mblenjani
Yo kui mung podo karo sing tak alami
Yen dirasak-rasake laraning ati

Sakjane aku rodo mecucu
Kekancanan karo wong kurang turu
Mbiyen sambat karo aku
Minggat’e ning kontrakanku
Curhat tentang masalah ning uripku

Nanging saiki wes lali
Kepethuk tanpo ngrurui
Di telpon di sms ra mbalesi

Yowes jarno wae ben sak geleme
Yen wes wayahe bakal tibo mburine
Tapi tansoyo sue gur marai kere
Yen ra dijawil ro dijewer kupinge

Sakjane aku rodo mecucu
Kekancanan karo wong kurang turu
Mbiyen sambat karo aku
Minggat’e ning kontrakanku
Curhat tentang masalah ning uripmu

Nanging saiki wes lali
Kepethuk tanpo ngrurui
Di telpon di sms ra mbalesi

Mbiyen sambat karo aku
Minggat’e ning kontrakanku
Curhat tentang masalah ning uripku

Nanging saiki wes lali
Kepethuk tanpo ngrurui
Di telpon di sms ra mbalesi

Mbiyen sambat karo aku
Minggat’e ning kontrakanku
Curhat tentang masalah ning uripku

Nanging saiki wes lali
Kepethuk tanpo ngrurui
Di telpon di sms ra mbalesi


No comments:

Powered by Blogger.