Breaking

NDX.AKA familia ft PJR - Nyekso Batin



NDX.AKA familia ft PJR - Nyekso Batin 

 Hasil gambar untuk NDX.AKA familia ft PJR - Nyekso Batin





Kesel atiku,sabar ngerteni ngempet loroning ati
Tresno karo kowe, opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes dek aku sing mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah,nanging sliramu wegah
Wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi
bukti
Ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
Trimo o katimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane
Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lair batinku mugo iso oleh ganti

Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro

Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti
Ra kuat aku, nyikso batin ning atiku
Trimo mundur ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
Trimo o katimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

No comments:

Powered by Blogger.