Breaking

NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan


 

NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan


Hasil gambar untuk NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan



Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Ji...ro...ji..ro..lu..pat 
Ce...ye..ye..ye
come on... terminal giwangan ninggal janji
Are you ready ? singing.. go!

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal-jedul neng ngarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat ... tok nggo istirahat

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Lingguh nyenuk nang ngarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kok le nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang? 
Lagi ngopo ? karo sopo ? malah ra diwoco
Oalah dek ... anggepmu aku iki sopo ?
Bojomu dek, aku iki bojomu!! 
"Ngopo ?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
Sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat ... tok nggo istirahat

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

No comments:

Powered by Blogger.