Breaking

ACW STAR - Lali Rasane Tresno Cipt : ACW STAR & Vito JEO




ACW STAR - Lali Rasane Tresno
Cipt : ACW STAR & Vito JEO



Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap lintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe iseh sayang ?

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku go sliramu
Saiki wes luntur seko atiku

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap lintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe iseh sayang ?

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku go sliramu
Saiki wes luntur seko atiku

Rapp :
Mbiyen tahu ono roso
Nang njero dodo
Sakdurunge koe gawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo

Snajan ati iki loro
Aku ora popo
Wes sue ora ketemu
Koe teko nang ngarepku
Koe ngajak balen
Gawe kaget sak jroning atiku

Tanpo rasa bersalah
Koe genggam tanganku
Terus koe ngomong
Pengin balen karo aku , haha

Nyanyi biasa :
Goro, goro awakmu
Tahu ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to say dech
Aku ra iso nrimo
Mergo saiki tresnoku
Wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap lintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe iseh sayang ?

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku go sliramu
Saiki wes luntur seko atiku

Rapp :
Sak jembare laut samudro
Bakal tak sebrangi
Demi ngentokke tresnamu
Pemujaning ati

Nanging ngopo koe tego
Blenjani janji
Nganti eluh iki netes
Deres ning pipi

Sudah lupakan saja
Cerita cinta kita berdua
Karna diantara kita
Sudah tak ada rasa

Rasa cinta yang dulu selalau ada
Kini tlah pergi menghilang
Sayang

Nyanyi biasa :
Goro, goro awakmu
Tahu ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to say dech
Aku ra iso nrimo
Mergo saiki tresnoku
Wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap lintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe iseh sayang ?

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku go sliramu
Saiki wes luntur seko atiku


No comments:

Powered by Blogger.