Breaking

NDX.AKA familia ft PJR - Kelangan (cover wandra)


NDX.AKA familia ft PJR - Kelangan (cover wandra)




Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Semilir angin wengi gugah kangening ati
Batin ngeroso nangis ati keronto-ronto
Adus eluhning pipi roso atimu mati
Naliko kowe lungo nggandeng tresno wong lio

Aku wegah kelangan tresno kebak kenangan
Aku pengen balikan tekan tuo bebrayan
Sing tak suwun mung siji lakoni tresno iki
Kanti ikhlas sawiji tekane aku mati

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo


Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

 

No comments:

Powered by Blogger.