Breaking

N2RAPP – Aku Mung Pelampiasan




N2RAPP – Aku Mung Pelampiasan






Wes sak mbendinane aku rabiso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku ..
Wes sak mbendinane , ati nangis kelaran ..
Aku mung pelampiasan ...

Mbiyen pancen aku percoyo omonganmu
Tansoyo sui aku kok malah dadi ragu
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu
Tak wenei tulus ati malah tok bales kecu

Doremi , dudu remi maen gaple
Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe
Atiku , atimu ora biso menyatu
Mending tak tinggal goyang , wes kono sekarepmu

Jare raiso urip tanpo awakku
Sampean ngapusi aku ..

Wes sak mbendinane aku rabiso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku ..
Wes sak mbendinane , ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan ...

Pupus atiku layu harapan dadi semu
Ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani
Wangi-wangine kembang raono neng atiku
Mung gari siji aku kesel ro tumindakmu

Njuk kudu pie meneh ben kowe iso mari
Obat cino wae mental raiso ngobati
Amergo iki siji iki masalah ati
Dadi pelampiasan leh ngampet setengah matai

Jare raiso urip tanpo awakku
Sampean ngapusi aku ...

 Wes sak mbendinane aku rabiso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku ..
Wes sak mbendinane ... , ati nangis kelaran ...
Aku mung pelampiasan ...

Wes sak mbendinane aku rabiso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku ..
Wes sak mbendinane , ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan ...


No comments:

Powered by Blogger.