Breaking

Aditya Nugraha ft Panjol Ghogho & Dethasa Kabotan - Nyunggi Nasib




Aditya Nugraha ft Panjol Ghogho ,Dethasa Kabotan - Nyunggi Nasib

Hasil gambar untuk Kabotan NyunGgi Nasib - Aditya Nugraha ft Panjol Ghogho & Dethasa


Ati ra kuat ati wes sambat
Jeroning roso nangis kesikso

Loroning ati senajan nggawe cidro
Nggawe pikir batinku luweh loraning atiku
Kabeh kui tak tompo kowe wes nggawe loro
Endi janji-janjimu mung kecu ning urepku

Kelingan esem manismu sek mbiyen ning ngarepku
Naliko roso tresno ono bungah lan nggyu
Nanging saiki kok malah nglarakke aku
Janjimu wes ilang ngetutke akehe wektu

Opo sek tok pikir tresnoku mung dolanan
Tansah ning atiku mung ono itungan wulan
Snajan kowe lungo iki ati du kos-kosan
Ojo sakpenakmu dewe ninggal aku iki sek kelaran

Ati ra kuat ati wes sambat
Jeroning roso nangis kesikso

Loroning ati senajan nggawe cidro
Nggawe pikir batinku luweh laraning atiku
Kabeh kui tak tompo kowe wes nggawe loro
Endi janji-janjimu mung kecu ning urepku

Kabeh loro tak tompo tak tinggal tanpo doso
Wes ora arep mikir timbange tambah kenthir
Kowe minggat waton nekat nggwe atiku sekarat
Tapi saiki wes bedo tresnamu tak labuh lungo

Aku saiki wes kekar mangun koyo pendekar
Macak kuat orapopo koyo trobong pabrik gulo
Uwes tak buang janjimu sing intine yo mung kecu
Kowe rasah bali ndene tinimbang tak smash ndase

Ati ra kuat ati wes sambat
Jeroning roso nangis kesikso

Loroning ati senajan nggawe cidro
Nggawe pikir batinku luweh loraning atiku
Kabeh kui tak tompo kowe wes nggawe loro
Endi janji-janjimu mung kecu ning urepku

Loroning ati senajan nggawe cidro
Nggawe pikir batinku luweh loraning atiku
Kabeh kui tak tompo kowe wes nggawe loro
Endi janji-janjimu mung kecu ning urepku

No comments:

Powered by Blogger.