Breaking

NDX AKA familia ft PJR & Eka Martha - Loro Ati




NDX AKA familia ft PJR & Eka Martha - Loro Ati

Hasil gambar untuk NDX AKA , PJR ft Eka Martha - Loro Ati



Mas, mbiyen kelopo sing tak tandur
Wes tukul godhonge wes dadi janur
Janur sing semampir ono ng ngarep omahmu
Nanging nyatane, le nyanding kowe dudu awakku mas

Wes dek, lilakno kangmas
Kangmas ngerti roso tresnomu
Nanging arep piye meneh, kabeh iki wes dalane
Kangmas lungo dek, ( ojo mas..)
Kangmas lungo dek, ( ojo...)

Cidro mergo sliramu
Jarene tresno aku
Nanging kowe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Opo ora eling mbiyen karo aku
Mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Nanging saiki kowe tego mblenjani janji
Lorone ati iki ra bakal tak baleni

Cidro mergo sliramu
Jarene tresno aku
Nanging kowe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Kowe pancen tego
Medot talining asmoro
Lorone ati nganti ora biso ditambani
Tresnaku iki ora bakal direstuni
Nyang wong tuomu nganti tekan aku mati

Cidro mergo sliramu
Jarene tresno aku
Nanging kowe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Pangapurane dek aku wes ninggal kowe
Dudu karepku mung manut bapak ibu
Kabeh mau gawe cidro nig atimu
Mergane aku dijodohke wong tuoku

Cidro mergo sliramu
Jarene tresno aku
Nanging kowe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu


No comments:

Powered by Blogger.