Breaking

Yul Lex Voc Ft Panjul Ghogho, Heximaker & Aditya - Orapopo


Yul Lex Voc Ft Panjul Ghogho Heximaker,Aditya Orapopo 






Ikhlas ati iki , tak eling-eling nganti tekan saiki

Pas pisanan ketemu, terpesonanya aku
Ndelokke bola matamu, seindah butiran salju
Nanging kok malah piye, kok endinge malah ngene
Tiwas uwes bebarengan kasi tulusku tok prek’ke

Nanging aku iso opo ? isoku muni rapopo
Snajan batin ngampet loro tresnoku tetep ning dodo
Mbok peka o dek cah ayu, cintaku hanya padamu
Tak buktikke kabeh janji, ra bakal ninggal awakmu

Wes tak ikhlaske, sliramu kanggo awake
Rasane pangin mati, kok larani
Kabeh tresnomu seng iso nggwe nggyu
Senajan ati loro orapopo

Iki wes takdire, kudu kelangan kowe
Nangis yo nangis dewe, mergo kowe seng nggawe
Rosoku dadi tangis, ngluwihi udan sing grimis
Kabeh kui tak tompo, snajan akhire cidro

Padang kerlipe lintang, dadi saksi dan sayang
Esem manis tok bayang, dongaku ojo ilang
Nanging iki kok bedo rasane dadi loro
Mbiyen kui tok kiro, kowe ro aku mulyo

Wes tak ikhlaske, sliramu kanggo awake
Rasane pingin mati, kok larani
Kabeh tresnomu seng iso nggwe nggyu
Senajan ati loro orapopo 

Mbok tinggalke ati iki, mbok blenjani janji-janji
Opo kowe rak ngerteni, rosoku yen tekan mati
Ngmpet loro tok rasakke, kabeh tak ampete dewe
Mugo gusti ngapuroni , ati sek tok larani

Duh nimas sing neng atiku, cintaku besar padamu
Bebarengan karo kowe roso ayem tok rasakke
Nanging endi kabeh bukti, jare janji sampai mati
Tur yowes lah rapopo, kudu kuat ngampet loro

Wes tak ikhlaske, sliramu kanggo awake
Rasane pingin mati, kok larani
Kabeh tresnomu seng iso nggwe nggyu
Senajan ati loro orapopo

Wes tak ikhlaske, sliramu kanggo awake
Rasane pingin mati, kok larani
Kabeh tresnomu seng iso nggwe nggyu
Senajan ati loro orapopo

Ikhlas ati iki yen kelingan kabeh janji
Tak eling-eling nganti tekan saiki

No comments:

Powered by Blogger.