Breaking

N2RAPP - Ati Kadung Kasmaran




N2RAPP - Ati Kadung Kasmaran

Hasil gambar untuk N2RAPP - Ati Kadung Kasmaran

Tresnaku marang sliramu bagai lautan biru
Terombang-ambing badai pantai ,  tak sebiru hatiku
Opo koe ra krungu jeritan ning atiku
Ngawe-awe pengen ketemu , pengen nyanding sliramu

Ngimpiku ngayuh lintang
Dongaku ra mung pisan ..
Semoga engkau dan aku bisa bersama

Ati kadung kasmaran ...
Tresnaku neng awang-awang namung dadi kiasan ( horee .. )
Laraning ati iki ... ra biso nyanding sliramu tanpo alesan pasti

Janjimu bakal cemburu
Yen aku ro wong liyo..
Tapi nyatane uwes tak cubo
Aku malah tok jarno

Ati wes ora peduli wong arep ngomong opo
Seng penting aku sayang padamu walau harapan palsu ..

Ngimpiki ngayuh lintang
Dongaku ra mung pisan
Semoga engkau dan aku bisa bersama

Ati kadung kasmaran ...
Tresnaku neng awang-awang namung dadi kiasan ( horee .. )
Laraning ati iki ... ra biso nyanding sliramu tanpo alesan pasti

Ati kadung kasmaran ...
Tresnaku neng awang-awang namung dadi kiasan ( horee .. )
Laraning ati iki ... ra biso nyanding sliramu tanpo alesan pasti



No comments:

Powered by Blogger.