Breaking

NDX.AKA familia ft PJR - Bojoku Di Gondol Bojone


NDX.AKA familia ft PJR - Bojoku Di Gondol Bojone


Hasil gambar untuk NDX.AKA familia ft PJR - Bojoku Di Gondol Bojone



Pancen ngenese uripku
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lananganmu jebule gur pabu
Aku ora nyangka wae
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
Ra ono kabare, ora jelas rupane
Bojoku digondol bojone
Nduwe bojo kowe gur gawe awak semple
Aku kudu piye yen ngene kahanane
Dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
Nggawe aku frustasi marai pengen mati
Tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
Mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
Tok gawe aku sutik mergo tekon alo mu ???
Aku uwes sabar nganti ngelus dada
Nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
Sek pas ra tau ngerteni apa karep ku
Pancen ngenese uripku
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lananganmu jebule gur pabu
Aku ora nyngko wae
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
Ra ono kabare, ora jelas rupane
Bojoku digondol bojone
Roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
Kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
Kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku
Opo mergo bojo anyarmu kui sing sugeh bondo
Uwes sumeleh nesu we ora kroso
Yen pancen dek’e tok pilih aku gur iso lilo
Nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno ??
Mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
Pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
Mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait
Pancen ngenese uripku
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lananganmu jebule gur pabu
Aku ora nyangka wae
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
Ra ono kabare, ora jelas rupane
Bojoku digondol bojone
Aku gur iso ndonga nggo apike uripmu
Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
Anggep wae ra tau ono cerito aku ro kowe
Senajan opo seng tok due wes tak olehke
Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Pikirno wae urusan dewe bojo anyarmu
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
Mending aku sumeh kowe wes heweh heweh
Ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
Aku iso oleh sing luweh apik seko kowe
Yo wes cukup semene aku karo awakmu
Mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

No comments:

Powered by Blogger.