Breaking

NDX.AKA familia , PJR ft TECTO - Remukan Ati


NDX.AKA familia , PJR ft TECTO - Remukan Ati

Hasil gambar untuk NDX.AKA familia , PJR ft TECTO - Remukan Ati






Dek rungokno jerit tangise ati iki
Nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji
Dek rasakno loro atiku kepati-pati
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro
Lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
Tatune loro siji ati kuciwo

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro 
Tresnomu tak labuh neng segoro ...

Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo
  
Mas kangmas.. sepurane yen aku ninggalke
Tresno suci sliramu amergo kahanane
Mas kangmas.. lorone atimu tak rungokke
Nanging wong tuwoku ora ngijinke
  
Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro
  
Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

No comments:

Powered by Blogger.