Breaking

NDX.AKA familia ft PJR - Sayang ( part 2 cover )


NDX.AKA familia ft PJR - Sayang (part 2 cover)






Sayang opo koe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnaku


Wis tak coba ngaleke jenengmu soko atiku

Sak tenane ra ngapusi isih tresno slirahmu
Do pepujaning ati nanging koe ora reti

Koe sing tak wanti wanti


Malah jebul saiki koe mblenjani janji

Jare sehidup semati nanging opo bukti

Koe medot tresnoku demi lanangan liyo

Yo wis ora popo insya Allah aku iso lilo


Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten, merana uripku

Aku welasno nimas, aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih


Sayang opo koe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Hari demi hari uwis tak lewati

Yen pancen dalane kudu kuat ati

Ibaratke sego uwis dadi bubur

Nanging tresno iki ora bakal luntur


Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu

Ora ono liyane sing iso dadi penggantimu

Wis kanggo awakmu sing cocok ning atiku

Nganti atiku njerit atimu rabakal krungu


Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten, merana uripku

Aku welasno nimas, aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih


Sayang opo koe krungu (opo koe krungu) jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Sayang opo krungu tangise atiku

Mengharap koe bali ning njero ati iki

Nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih

Mbokyo gek ndang bali nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu jo ragu ning atiku

aku ra ngapusi saktenane ning ati mung kanggo sliramu

cintaku tetap abadi selamanya sampai akhir hayat ini


Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten, merana uripku

Aku welasno nimas,aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih


Sayang opo koe krungu (opo koe krungu) jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku

Percoyo opo pepujamu cintaku tetap abadi

No comments:

Powered by Blogger.